Les Disparues de la Gare seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Les Disparues de la Gare? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Les Disparues de la Gare.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Les Disparues de la Gare (Seizoen 1) dateert van 2025.
Les Disparues de la Gare Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Les Disparues de la Gare? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Les Disparues de la Gare seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Les Disparues de la Gare Serie Informatie
Les Disparues de la Gare is een Drama / Misdaad-serie uit 2025. Geregisseerd door Virginie Sauveur met onder meer de acteurs Hugo Becker, Patrick Timsit en Mélanie Doutey .
Eind jaren 90 wordt Flore Robin, een jonge rechercheur bij de politie van Perpignan, bij haar allereerste zaak opgeroepen naar een schokkende plaats delict. Dit meeslepende onderzoek, geïnspireerd op een waargebeurd verhaal, vormt het begin van een lange reeks moorden en een meedogenloze jacht die haar bijna twintig jaar zal achtervolgen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,78 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.