• 9.385.594 stemmen

Bookish

Bookish seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bookish? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Bookish.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Bookish (Seizoen 1) dateert van 2025.

Bookish Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bookish? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bookish seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Bookish Serie Informatie

Bookish is een Drama / Misdaad-serie uit 2025. Geregisseerd door Carolina Giammetta met onder meer de acteurs Mark Gatiss, Polly Walker en Elliot Levey .

Gabriel Book runt een boekwinkel in Archangel Lane. Zijn leven na de oorlog zit vol avontuur: hij helpt de politie bij het oplossen van de vreemdste misdaden en ingewikkeldste moordzaken. Zijn nauwe band met de politie brengt echter ook gevaren met zich mee.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,20 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.