• 9.385.383 stemmen

Watching You

Watching You seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Watching You? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Watching You.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Watching You (Seizoen 1) dateert van 2025.

Watching You Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Watching You? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Watching You seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Watching You Serie Informatie

Watching You is een Drama / Thriller-serie uit 2025. Geregisseerd door Peter Salmon met onder meer de acteurs Aisha Dee, Josh Helman en Chai Hansen .

Hoewel ze gelukkig verloofd is, wekt een toevallige ontmoeting met een vreemde het verlangen van ambulancemedewerker Lina op. De ontmoeting mondt uit in een gepassioneerde onenightstand in een gedeeld appartement. Ze ontdekt echter dat verborgen camera's haar ontmoeting hebben vastgelegd. Wanneer er bedreigingen opduiken, gaat ze op zoek naar de voyeur en ontdekt dat het gevaar intiemer is dan verwacht.