Sōkō Kihei Botomuzu seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Sōkō Kihei Botomuzu? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Sōkō Kihei Botomuzu.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Sōkō Kihei Botomuzu (Seizoen 1) dateert van 1983.
Sōkō Kihei Botomuzu Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Sōkō Kihei Botomuzu? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sōkō Kihei Botomuzu seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Sōkō Kihei Botomuzu Serie Informatie
Sōkō Kihei Botomuzu is een Actie / Animatie-serie uit 1983-1984. Geregisseerd door Ryousuke Takahashi met onder meer de acteurs Hozumi Goda, Kazuko Yanaga en Kôsei Tomita .
Het einde van de 100-jarige oorlog tussen de planeten Bavalant en Melkia komt in zicht als het Melkiaanse rijk gedwongen wordt tot een wapenstilstand. De soldaat Chirico Cuvie van het Red Shoulder Battalion geeft echter niet op en vertrouwt op zijn gigantische Votom-robot om het tij nog te keren. Zodoende raakt hij echter betrokken bij een geheime missie, waardoor hij gedwongen wordt te ontsnappen en zal moeten overleven op wat er nog over is van zijn door oorlog verscheurde thuisplaneet.