• 9.369.869 stemmen

Ontwikkeld door: Clara María Ochoa

Met onder meer: Laura Londoño, Jason Day en Carmen Villalobos

Oorspronkelijke taal: Spaans

Release datum: woensdag 24 september 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot La Húesped

Silvia krijgt onverwacht bezoek van Sonia, een vriendin uit het verleden, net op het moment dat haar huwelijk met Lorenzo, die zich kandidaat stelt voor het Openbaar Ministerie, op de klippen loopt en haar dochter Isabela worstelt met een drugsverslaving. De komst van de gast verstoort de familiedynamiek volledig en brengt Silvia's leven verder in de war. De band tussen Silvia en Sonia is diepgeworteld en Sonia's bedoelingen zijn duidelijk: Lorenzo isoleren van de familie en hem volledig vernietigen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over La Húesped

Bert van Dijk

zondag 26 oktober 2025
La Húesped seizoen 1 In tegenstelling tot de commentaren die ik hier lees vond ik het zeker 4 sterren waard. Nou vorm ik zo wie zo mijn eigen mening, maar dacht na het lezen van de commentaren dat het wellicht niet mijn ding zou zijn. Echter, mijn nieuwsgierigheid was al vanaf minuut 1 gewekt, en al snel vond ik het erg boeiend. De intriges, de plotwendingen, het bedrog aan de ene kant ten opzichte van de goedgelovigheid aan de andere kant. En zat ik voortdurend te denken waar die obsessie vandaan kwam voor de vader van het gezin. Men neemt goed de tijd, om al zijn escapades onder de loep te nemen, en ook de familie van hem komt meer dan uitstekend uit de verf. Die rechercheur vond ik ook ijzersterk. Op het einde wordt het dus echt duidelijk. Ja, dit is echt wel mijn ding. Vind zo wie zo die Colombiaanse series erg prettig om naar te kijken, Zit gewoon erg veel passie in, en de verhaallijnen worden goed uitgediept. Soapachtige thrillers of thrillerachtige soaps. Hoe je het zien wil. Z'on ontzettend deugachtige serie als Oogappels wordt als zeer goed ervaren, moralistisch links geneuzel kan zo uit de koker van PVDA/GL komen of Adolesence wat de hemel in wordt geprezen. Dit wordt dan als niet realistisch beschouwd. Nee, dat wel? Ieder zijn smaak, maar dit is de mijne. Deze serie ga ik zeker nog een keer terugkijken. Heb me kostelijk vermaakt, een 8 dus 4 wel verdiende sterren

pedro

zaterdag 27 september 2025
La Húesped seizoen 1 Weer een vreselijke Colombiaanse serie. Ze zijn gek van soaps in Latijns Amerika, dit is weer zo een vreselijke soapserietje. Het verhaal is zeer vervelend en het acteren is van een zeer zwak niveau. Heb dit gezien na die andere vreselijke nieuwe Netflix serie Wayward...ook een draak. Een zondag binchen en lekker eten, is geen succes geweest...
avatar van princesspeach

princesspeach

vrijdag 26 september 2025
La Húesped seizoen 1 Okay ik had deze 2 dagen echt niets te doen dus ik ging er vol tegen aan, goed voor vermaak. Ik wou wel soms van latin top drama, bij deze serie moet je er niet veel over nadenken want je komt de ene onlogische situatie tegen na de ander. En seriously zoveel moeite voor zo’n domme reden aan het eind haha