In Treatment seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie In Treatment? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van In Treatment.
Het laatste bij ons bekende seizoen van In Treatment (Seizoen 4) dateert van 2021.
In Treatment Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van In Treatment? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over In Treatment seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
In Treatment Serie Informatie
In Treatment is een Drama-serie uit 2008-2021. Geregisseerd door Paris Barclay met onder meer de acteurs Gabriel Byrne, Alison Pill en Blair Underwood .
Paul is een therapeut die zich tegenover zijn patiënten inzichtelijk en zelfverzekerd gedraagt, maar vreselijk onzeker is als hij door zijn eigen therapeut, Gina, wordt behandeld. Patiënten die onder behandeling van Paul staan, zijn onder andere een jonge dokter die verliefd is geworden op Paul, een marinepiloot die nadenkt over zijn leven na een mislukte missie in Irak, een tiener-turnster met zelfmoordneigingen en een wellustig stel dat problemen ondervindt op alle andere gebieden in hun leven.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,90 met in totaal 30 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.