• 9.385.376 stemmen

Remplaçant, Le

Le Remplaçant seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Le Remplaçant? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Le Remplaçant.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Le Remplaçant (Seizoen 3) dateert van 2025.

Le Remplaçant Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Le Remplaçant? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Le Remplaçant seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Le Remplaçant Serie Informatie

Le Remplaçant is een Komedie-serie uit 2021-2025. met onder meer de acteurs Laure-Kenza Aazizou, Clémentine Célarié en Barbara Schulz .

Nicolas Valeyre is de vervangende docent die gaat werken bij de Marie Curie middelbare school. Hij is een originele en compromisloze leraar Frans, met verschillende manieren en methodes. Zijn getoonde afkeer van sociale interactie en zijn eigenaardige stijl verstoren de hiërarchie van de middelbare school en wekken tegelijkertijd vertrouwen bij zijn leerlingen. Onder zijn ruige uiterlijk is Nicolas Valeyre een gepassioneerd en gevoelig persoon, die bereid is alles te doen om leerlingen te helpen hun weg te vinden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.