Haunted Hotel seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Haunted Hotel? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Haunted Hotel.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Haunted Hotel (Seizoen 1) dateert van 2025.
Haunted Hotel Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Haunted Hotel? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Haunted Hotel seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Haunted Hotel Serie Informatie
Haunted Hotel is een Animatie / Komedie-serie uit 2025. Geregisseerd door Christopher Nance met onder meer de acteurs Will Forte, Eliza Coupe en Skyler Gisondo .
Een alleenstaande moeder van twee kinderen heeft moeite om het Undervale te runnen, een hotel waar het spookt. Gelukkig krijgt ze hulp van haar vervreemde broer, die nu een van de geesten is. Hij vindt dat zijn mede-spoken behoorlijk goede ideeën hebben om het hotel te verbeteren.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,83 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.