Louisa & Rowan: Terug naar het Kamp seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Louisa & Rowan: Terug naar het Kamp? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Louisa & Rowan: Terug naar het Kamp.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Louisa & Rowan: Terug naar het Kamp (Seizoen 1) dateert van 2025.
Louisa & Rowan: Terug naar het Kamp Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Louisa & Rowan: Terug naar het Kamp? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Louisa & Rowan: Terug naar het Kamp seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Louisa & Rowan: Terug naar het Kamp Serie Informatie
Louisa & Rowan: Terug naar het Kamp is een Reality-serie uit 2025.
Na een Franse camping en het Italiaanse landschap, trekken Louisa en Rowan dit keer gewoon door Nederland. Louisa groeide in haar jeugd op in een woonwagenkamp en wil nu terug naar haar roots. Samen met haar partner Rowan en zoontje Mikai trekt ze met een caravan door Nederland, op zoek naar herinneringen, familieverhalen en de bijzondere cultuur van de reizigersgemeenschap.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.