• 9.384.413 stemmen

Raad van Soekie, De

De Raad van Soekie seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie De Raad van Soekie? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Raad van Soekie.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Raad van Soekie (Seizoen 2) dateert van 2024.

De Raad van Soekie Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van De Raad van Soekie? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Raad van Soekie seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Raad van Soekie Serie Informatie

De Raad van Soekie is een Komedie / Familie-serie uit 2024-2025.

Welkom bij het B.R.O.L. (Bernard Roothooft Olbrechts Lyceum). Hier maken we kennis met Soekie, de voorzitter, en vier andere leden van de leerlingenraad. Met een positieve houding zetten Soekie en haar collega's zich in voor de school en hun medeleerlingen. Er is echter één raadslid dat vaak van mening verschilt met Soekie en haar vrienden. Hij voert actief oppositie tegen hun plannen omdat hij de positie van Soekie als voorzitter wil overnemen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.