• 9.385.774 stemmen

Polar Park

Polar Park seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Polar Park? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Polar Park.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Polar Park (Seizoen 1) dateert van 2023.

Polar Park Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Polar Park? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Polar Park seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Polar Park Serie Informatie

Polar Park is een Komedie / Misdaad-serie uit 2023.

Misdaadauteur Rousseau reist af naar Mouthe op zoek naar inspiratie in het geboortedorp van zijn moeder. Daar wacht broeder Giacomo hem op, die belangrijke informatie heeft over Rousseaus overleden moeder. Maar wanneer hij aankomt, is Giacomo net overleden. Rousseau besluit om een onderzoek in te stellen.