• 9.385.436 stemmen

Golden Kamuy

Golden Kamuy seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Golden Kamuy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Golden Kamuy.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Golden Kamuy (Seizoen 4) dateert van 2022.

Golden Kamuy Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Golden Kamuy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Golden Kamuy seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Golden Kamuy Serie Informatie

Golden Kamuy is een Animatie / Avontuur-serie uit 2018-2023. Geregisseerd door Shigeru Fukase met onder meer de acteurs Chikahiro Kobayashi, Kenjiro Tsuda en Akio Otsuka .

De Russisch-Japanse oorlogsveteraan Saichi ‘de onsterfelijke’ Sugimoto leidt een schamel bestaan ​​tijdens de naoorlogse goudkoorts in de wildernis van Hokkaido. Wanneer hij een kaart tegenkomt met daarop een fortuin aan verborgen Ainu-goud, begint hij aan een verraderlijke zoektocht om het te vinden. Maar Sugimoto is niet de enige geïnteresseerde partij, en iedereen die van het goud af weet, zal een moord plegen om het te bezitten! Geconfronteerd met de barre omstandigheden in de noordelijke wildernis, meedogenloze criminelen en malafide Japanse soldaten, zal Sugimoto al zijn vaardigheden en geluk nodig hebben – en de hulp van een Ainu-meisje genaamd Asirpa – om te overleven.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.