• 9.383.275 stemmen

Späti

Späti seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Späti? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Späti.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Späti (Seizoen 1) dateert van 2025.

Späti Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Späti? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Späti seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Späti Serie Informatie

Späti is een Komedie-serie uit 2025. Geregisseerd door Marleen Valien met onder meer de acteurs Wilson Gonzalez Ochsenknecht, Gülseren Erkut en Alexander Finkenwirth .

Voor Fred voelt zijn favoriete Späti (nachtwinkel) in Berlijn als een tweede thuis. Als de eigenaar onverwachts naar Turkije moet reizen, en zijn dochter Aylin zich op haar schoolwerk moet concentreren, staat Freds tweede woonkamer plotseling op het spel. Fred weet echter wat hem te doen staat. Het runnen van de winkel en het verzorgen van de vaste klanten en een paar andere eigenzinnige Späti-gasten is makkelijk, toch?