Aspergirl seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Aspergirl? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Aspergirl.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Aspergirl (Seizoen 1) dateert van 2023.
Aspergirl Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Aspergirl? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Aspergirl seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Aspergirl Serie Informatie
Aspergirl is een Komedie-serie uit 2023. Geregisseerd door Lola Roqueplo met onder meer de acteurs Nicole Ferroni, Carel Brown en Mustapha Abourachid .
Wanneer bij haar zoon Guilhem autisme wordt vastgesteld, ontdekt Louison, een 38-jarige vrouw die onlangs gescheiden is van de vader van haar zoon, dat zij ook autismespectrumstoornis heeft. Hoewel ze plotseling begrijpt waarom ze zich altijd anders heeft gevoeld, wil haar zoon alleen maar net als alle andere schoolkinderen zijn. Wanneer er een sociaal onderzoek wordt gestart om te bepalen of ze de voogdij over Guilhem kan behouden, besluit Louison te leren hoe ze 'normaal' kan zijn. Maar noch zij, noch haar familie weten echt wat normaal betekent.