• 9.385.326 stemmen

Vixen

Vixen seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Vixen? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Vixen.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Vixen (Seizoen 2) dateert van 2016.

Vixen Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Vixen? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Vixen seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Vixen Serie Informatie

Vixen is een Animatie / Actie-serie uit 2015-2016. Geregisseerd door Curt Geda met onder meer de acteurs Megalyn Echikunwoke, Grant Gustin en Stephen Amell .

De serie volgt Mari McCabe, een superheld die de gave bezit om de krachten van dieren over te nemen. Nadat Mari's ouders zijn vermoord in Afrika, door lokale corruptie, wordt Mari opgevangen in een pleeggezin in Tantu Totem. Daar leert ze dat ze de kracht heeft om dieren te beheersen. Mari transformeert in Vixen, en gaat het gevecht aan om haar familie te beschermen tegen diverse dreigingen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.