Khauf seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Khauf? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Khauf.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Khauf (Seizoen 1) dateert van 2025.
Khauf Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Khauf? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Khauf seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Khauf Serie Informatie
Khauf is een Horror-serie uit 2025. Geregisseerd door Surya Balakrishnan met onder meer de acteurs Rajat Kapoor, Monika Panwar en Geetanjali Kulkarni .
Madhu verhuist naar een hostel in Delhi om een nieuwe start te maken. Haar kamer blijkt echter een sinistere aanwezigheid te verbergen die elke dag sterker wordt en de andere vrouwen op haar verdieping alarmeert. Ze weten wat de kamer verbergt en willen haar koste wat kost weg hebben voordat het voor hen allemaal te laat is.