• 9.369.987 stemmen

Doubters to Believers Liverpool FC: Klopp's Era (2025)

Documentaire | 1 seizoen

Ontwikkeld door: Ed Barratt

Met onder meer: Jürgen Klopp, Virgil van Dijk en Alisson Becker

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 28 februari 2025

Eerst uitgezonden op: Prime (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Doubters to Believers Liverpool FC: Klopp's Era

Halverwege het seizoen 2023/24 verbaast Jürgen Klopp Liverpool-fans door zijn vertrek aan te kondigen. Deze docuserie belicht zijn laatste seizoen en negen jaar durend trainerschap, en laat zien hoe hij twijfelaars in gelovigen veranderde en de club naar de Premier League en Champions League leidde. In elke aflevering zien we interviews met spelers, onder andere aanvoerder Virgil van Dijk en keeper Alisson Becker. Ook komen vele andere belangrijke mensen binnen de club aan het woord, onder wie uiteraard ook Klopp zelf.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Doubters to Believers Liverpool FC: Klopp's Era

avatar van The Oceanic Six

zondag 20 april 2025
Doubters to Believers Liverpool FC: Klopp's Era seizoen 1 Leuke docu-reeks over de jaren van Jurgen Klopp als trainer van Liverpool, Het focust zich eerst op het vorige seizoen, zijn laatste dus, maar al snel blikken ze terug op de jaren daarvoor waar diverse grote prijzen werden gewonnen maar waar Manchester City en Real Madrid ook geregeld prijzen voor hun neus weg hebben getrokken. Want eigenlijk is het net wat te mager na bijna een decennium met Klopp, een Premier League en een Champions League als echt grote hoofdprijzen. Maar de concurrentie was in die jaren moorden, dus helaas. Klopp is een authentiek persoon en dat komt in dit ook wel naar voren. Een man met humor, intelligent en welbespraakt maar ook iemand die heel slecht tegen zijn verlies kan. Het is overigens geen hele kritische docu, maar toch meer een ode aan hem. Met de nodige mooie voetbalbeelden erbij levert het vier prima afleveringen op waar je lekker vlot doorheen gaat. En het blijft ook wel mooi om te zien wat een voetbalclub voor gewone supporters betekent (de twee oudere dames die bij Manchester United-Liverpool 4-3 waren ), die gesprekken vond ik heel vermakelijk. 3,5*