• 9.397.625 stemmen

Adults

Adults seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Adults? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Adults.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Adults (Seizoen 1) dateert van 2025.

Adults Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Adults? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Adults seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Adults Serie Informatie

Adults is een Komedie-serie uit 2025. Geregisseerd door Anu Valia met onder meer de acteurs Malik Elassal, Lucy Freyer en Jack Innanen .

Een groep jonge vrienden doet hun best doen om goede mensen te worden, ondanks dat ze nog niet echt "goed" of "mensen" zijn. Samir, Billie, Paul, Issa en Anton logeren in Samirs ouderlijk huis, waar ze maaltijden, angsten en, af en toe, tandenborstels delen. Of ze nu proberen vooruit te komen op hun werk, zich een weg te banen door de gezondheidszorg, een etentje te organiseren of te daten, de groep ontdekt dat niets in de echte wereld eenvoudig is en dat al hun goede bedoelingen de zaken vaak alleen maar erger maken.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.