L'Arte della Gioia seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie L'Arte della Gioia? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van L'Arte della Gioia.
Het laatste bij ons bekende seizoen van L'Arte della Gioia (Seizoen 1) dateert van 2025.
L'Arte della Gioia Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van L'Arte della Gioia? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over L'Arte della Gioia seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
L'Arte della Gioia Serie Informatie
L'Arte della Gioia is een Drama / Romantiek-serie uit 2025. Geregisseerd door Valeria Golino met onder meer de acteurs Tecla Insolia, Jasmine Trinca en Guido Caprino .
Geboren op 1 januari 1900 in een arm gezin op het platteland van Sicilië, streeft Modesta sinds haar jeugd naar geluk zonder het slachtoffer te worden van de beperkingen van de samenleving. Na een tragische gebeurtenis die haar weghaalt van haar familie, wordt Modesta verwelkomd in een klooster, waar ze dankzij haar intelligentie en koppigheid de beschermeling van de Moeder Overste wordt. Later komt ze aan bij de villa van de prinses van Brandiforti, waar ze zichzelf onmisbaar maakt. Dit meedogenloze proces van emancipatie gaat gepaard met een reis van persoonlijke groei en seksueel ontwaken, die haar ertoe brachten het recht op plezier en geluk te ontdekken en op te eisen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.