De Krokusquiz seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Krokusquiz? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Krokusquiz.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Krokusquiz (Seizoen 1) dateert van 2025.
De Krokusquiz Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Krokusquiz? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Krokusquiz seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Krokusquiz Serie Informatie
De Krokusquiz is een Spelprogramma / Komedie-serie uit 2025. met onder meer de acteurs Phara de Aguirre, Thomas Huyghe en Sachli Gholamalizad .
De krokusquiz is een klassieke tafelquiz waarbij 10 teams van 4 BV’s het op één prestigieuze avond tegen elkaar opnemen. De presentatie is in handen van Phara de Aguirre en haar bevallige assistent en juryvoorzitter Thomas Huyghe. De quiz bestaat uit 4 afleveringen, 4 rondes en 40 vragen en zoals bij echte zaalquizzen het geval is, mag het winnende team als eerste aanschuiven aan de prijzentafel. Wie gaat naar huis met de waterkoker en wie met de zak appelen?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,83 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.