Manual para Señoritas seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Manual para Señoritas? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Manual para Señoritas.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Manual para Señoritas (Seizoen 1) dateert van 2025.
Manual para Señoritas Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Manual para Señoritas? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Manual para Señoritas seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Manual para Señoritas Serie Informatie
Manual para Señoritas is een Drama / Komedie-serie uit 2025. Geregisseerd door Carlos Sedes met onder meer de acteurs Nadia de Santiago, Álvaro Mel en Isa Montalbán .
Madrid, 1880. Elena Bianda is een van de meest gevraagde chaperonnes van Madrid met een feilloze reputatie: ze helpt jonge vrouwen door het doolhof van aristocratische beleefdheden om hen aan een geschikte echtgenoot te koppelen. Haar aanpak is streng, maar effectief, en haar naam is inmiddels een begrip. Maar dan krijgt Elena een pittige uitdaging voorgeschoteld: de drie dochters van de familie Mencía. Wat begint als een routineklus, ontspoort al snel in een test van haar vaardigheden en principes. Want de dames Mencía zijn niet zomaar watjes die zich laten sturen—zij hebben zo hun eigen ideeën over hun toekomst.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.