I-hon Bo-heom seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie I-hon Bo-heom? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van I-hon Bo-heom.
Het laatste bij ons bekende seizoen van I-hon Bo-heom (Seizoen 1) dateert van 2025.
I-hon Bo-heom Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van I-hon Bo-heom? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over I-hon Bo-heom seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
I-hon Bo-heom Serie Informatie
I-hon Bo-heom is een Drama / Komedie-serie uit 2025. Geregisseerd door Lee Won-suk met onder meer de acteurs Lee Dong-wook, Lee Kwang-soo en Lee Joo-been .
No Ki-Jun werkt voor een productontwikkelingsteam bij een verzekeringsmaatschappij. Hij lijkt een perfecte man met zowel kwalificaties als expertise, maar hij is drie keer getrouwd en elke keer gescheiden. In een tijdperk waarin de scheidingscijfers de pan uit rijzen, besluit No Ki-Jun een verzekeringspolis voor scheidingen te ontwikkelen, met het idee dat een scheiding een onverwachte ramp is in iemands leven. Samen met Kang Han-Deul, An Jeon-Man en Jeon Na-Rae richt hij een echtscheidingsverzekeringsteam op.