• 9.385.783 stemmen

Piedone - Uno Sbirro a Napoli

Piedone - Uno Sbirro a Napoli seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Piedone - Uno Sbirro a Napoli? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Piedone - Uno Sbirro a Napoli.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Piedone - Uno Sbirro a Napoli (Seizoen 1) dateert van 2024.

Piedone - Uno Sbirro a Napoli Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Piedone - Uno Sbirro a Napoli? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Piedone - Uno Sbirro a Napoli seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Piedone - Uno Sbirro a Napoli Serie Informatie

Piedone - Uno Sbirro a Napoli is een Actie / Misdaad-serie uit 2024. Geregisseerd door Alessio Maria Federici met onder meer de acteurs Salvatore Esposito, Silvia D'Amico en Fabio Balsamo .

Voor Vincenzo Palmieri betekent de terugkeer naar Napels het afsluiten van de rekeningen met het verleden. Als leerling van de populaire commissaris Rizzo, bekend als Piedone, zal hij het vertrouwen van zijn nieuwe team moeten winnen en moeten aantonen dat zijn onconventionele methoden het beste wapen zijn voor het oplossen van zaken in een complexe stad als de zijne.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.