• 9.384.694 stemmen

Mystery Science Theater 3000

Mystery Science Theater 3000 seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Mystery Science Theater 3000? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mystery Science Theater 3000.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mystery Science Theater 3000 (Seizoen 2) dateert van 1990.

Mystery Science Theater 3000 Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Mystery Science Theater 3000? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mystery Science Theater 3000 seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mystery Science Theater 3000 Serie Informatie

Mystery Science Theater 3000 is een Komedie / Sciencefiction-serie uit 1989-1991. Geregisseerd door Jim Mallon met onder meer de acteurs Joel Hodgson, Michael J. Nelson en Kevin Murphy .

De gestoorde wetenschapper Dr. Clayton Forrester heeft een man gevangen genomen voor een experiment. Samen met zijn robots Crow T. Robot en Tom Servo wordt de man gedwongen om de slechtste films aller tijden te bekijken. Het trio moet er het beste van maken en vult de tijd door de film te voorzien van commentaar.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.