Storia della Mia Famiglia seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Storia della Mia Famiglia? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Storia della Mia Famiglia.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Storia della Mia Famiglia (Seizoen 1) dateert van 2025.
Storia della Mia Famiglia Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Storia della Mia Famiglia? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Storia della Mia Famiglia seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Storia della Mia Famiglia Serie Informatie
Storia della Mia Famiglia is een Drama / Komedie-serie uit 2025. met onder meer de acteurs Eduardo Scarpetta, Vanessa Scalera en Massimiliano Caiazzo .
De serie gaat over Fausto, een man die weet dat hij gaat sterven en daarom zijn kinderen Libero en Ercole toevertrouwt aan een groep mensen in zijn leven, de fantastici quattro (fantastische vier): Lucia, Fausto’s moeder, Valerio, zijn broer, Maria, zijn hartsvriendin, en Demetrio, met wie hij altijd op avontuur ging. In een wervelwind van emoties volg je de soms onhandige, maar gemeende poging van deze groep mensen om een alternatieve familie te creëren die voor Libero en Ercole kan zorgen en Fausto’s laatste wens kan vervullen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,33 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.