• 9.385.135 stemmen

Daar Gaan Ze Weer

Daar Gaan Ze Weer seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Daar Gaan Ze Weer? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Daar Gaan Ze Weer.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Daar Gaan Ze Weer (Seizoen 2) dateert van 2025.

Daar Gaan Ze Weer Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Daar Gaan Ze Weer? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Daar Gaan Ze Weer seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Daar Gaan Ze Weer Serie Informatie

Daar Gaan Ze Weer is een Reality-serie uit 2024-2025.

Realityserie waarin we bekende oud-deelnemers van succesvolle en vaak veelbesproken tv-programma's volgen bij hun nieuwe avontuur in het buitenland. Ze beschikken allemaal over een flinke dosis lef én hebben een vurig verlangen om te starten met een nieuwe fase in hun leven. Over de grens wagen ze opnieuw een sprong in het diepe, met alle mogelijke successen en tegenslagen van dien.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,83 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.