• 9.384.749 stemmen

Beleza Fatal

Beleza Fatal seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Beleza Fatal? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Beleza Fatal.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Beleza Fatal (Seizoen 1) dateert van 2025.

Beleza Fatal Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Beleza Fatal? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Beleza Fatal seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Beleza Fatal Serie Informatie

Beleza Fatal is een Misdaad / Drama-serie uit 2025. Geregisseerd door Rafael Miranda Fejes met onder meer de acteurs Camila Pitanga, Camila Queiroz en Reynaldo Gianecchini .

Als kind zag Sofia hoe haar moeder, Cléo, ten onrechte werd gearresteerd en vermoord.. Doelloos wordt het meisje verwelkomd door de liefhebbende familie Paixão onder leiding van de mysterieuze Elvira, die lijdt onder het feit dat haar dochter Rebeca na een mislukte plastische chirurgische opreatie in het ziekenhuis is beland. De persoon die verantwoordelijk was voor de operatie was Benjamin Argento. Sofia en haar nieuwe familie verenigen zich in pijn en verontwaardiging jegens degenen die verantwoordelijk zijn voor hun tragedies.