100 Days to Indy seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie 100 Days to Indy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van 100 Days to Indy.
Het laatste bij ons bekende seizoen van 100 Days to Indy (Seizoen 2) dateert van 2024.
100 Days to Indy Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van 100 Days to Indy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 100 Days to Indy seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
100 Days to Indy Serie Informatie
100 Days to Indy is een Documentaire-serie uit 2023-2024. met onder meer de acteurs Helio Castroneves, Marcus Ericsson en Josef Newgarden .
Docuserie die een kijkje geeft achter de schermen bij de coureurs die deelnemen aan de NTT Indycar Series. We volgen de rijders vanaf het begin van het seizoen tot aan "The Greatest Spectacle in Racing", de Indy 500, het grootste eendaagse sportevenement van de Verenigde Staten. Aan bod komen onder andere Marcus Ericsson, Josef Newgarden en Hélio Castroneves.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.