De Harde Kern seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Harde Kern? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Harde Kern.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Harde Kern (Seizoen 1) dateert van 2024.
De Harde Kern Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Harde Kern? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Harde Kern seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Harde Kern Serie Informatie
De Harde Kern is een Documentaire-serie uit 2024.
Onder de hooligans van de voetbalclubs geldt de staalharde wet van omerta, de geheimhoudingsplicht. Met de buitenwereld wordt niet gepraat over wat er zich binnen de muren van de harde kern afspeelt. Maar in de driedelige documentaire 'De Harde Kern' bevindt Tourist LeMC zich te midden van deze zeer afgeschermde wereld. Oude kennis en Antwerp Casual Chino loodst hem door deze wereld. Tourist wil begrijpen waarin hij als supporter verschilt met de mannen van de harde kern: Waarom doen ze wat ze doen? Hoe kijkt de wereld naar hen? En vooral hoe kijken zij naar zichzelf? De documentaire probeert vanuit verschillende perspectieven de complexiteit van deze subcultuur te doorgronden.