Sengoku Majin Go-Shogun seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Sengoku Majin Go-Shogun? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Sengoku Majin Go-Shogun.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Sengoku Majin Go-Shogun (Seizoen 1) dateert van 1981.
Sengoku Majin Go-Shogun Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Sengoku Majin Go-Shogun? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sengoku Majin Go-Shogun seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Sengoku Majin Go-Shogun Serie Informatie
Sengoku Majin Go-Shogun is een Animatie / Actie-serie uit 1981. Geregisseerd door Kunihiko Yuyama met onder meer de acteurs Yoko Matsuoka, Katsunosuke Hori en Mami Koyama .
In het begin van de 21ste eeuw heeft het bedrijf Dokuga de wereldheerschappij verworven door middel van politieke, economische en militaire controle. De organisatie probeert de briljante natuurkundige Professor Sanada in dienst te nemen, maar die pleegt zelfmoord. Vervolgens proberen ze zijn zoon Kenta te kidnappen. Gelukkig wordt hij net op tijd gered door het teleporterende ruimteschip Good Thunder. De bemanning raakt al snel betrokken in de verschillende missies om Dokuga te ondermijnen.