• 9.386.397 stemmen

Åremorden

Åremorden seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Åremorden? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Åremorden.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Åremorden (Seizoen 1) dateert van 2025.

Åremorden Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Åremorden? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Åremorden seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Åremorden Serie Informatie

Åremorden is een Misdaad-serie uit 2025. Geregisseerd door Alain Darborg met onder meer de acteurs Kardo Razzazi, Carla Sehn en Jon Øigarden .

Politieagente Hanna Ahlander is geschorst van haar baan in Stockholm en gedumpt door haar partner als ze verhuist naar het vakantiehuis van haar zus in Åre. Wanneer een jonge vrouw vermist raakt in de ijzige nacht van Lucia, kan Hanna niet anders dan de zaak gaan onderzoeken. Met een moeilijke gezinssituatie en een onderbezet politiebureau moet de plaatselijke politieagent Daniel Lindskog met tegenzin Hanna's hulp accepteren. Maar de grote vraag is of ze elkaar kunnen vertrouwen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,99 met in totaal 82 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.