Bureau Maastricht seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bureau Maastricht? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bureau Maastricht.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bureau Maastricht (Seizoen 1) dateert van 2024.
Bureau Maastricht Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bureau Maastricht? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bureau Maastricht seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bureau Maastricht Serie Informatie
Bureau Maastricht is een Reality-serie uit 2024.
In 'Bureau Maastricht' volgt Ewout samen met zijn cameraploeg, een zestal agenten in Maastricht. De kijkers krijgen een unieke kijk achter de schermen van het politiewerk. De camera’s volgen de agenten tijdens hun dagelijkse werk, terwijl ze worden geconfronteerd met uiteenlopende situaties, van kleine vergrijpen tot zwaardere misdrijven.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,83 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.