• 9.385.390 stemmen

Mismatched

Mismatched seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Mismatched? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mismatched.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mismatched (Seizoen 3) dateert van 2024.

Mismatched Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Mismatched? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mismatched seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mismatched Serie Informatie

Mismatched is een Drama / Romantiek-serie uit 2020-2024. Geregisseerd door Akarsh Khurana met onder meer de acteurs Rannvijay Singha, Vihaan Samat en Vaibhav Palhade .

Dimple ambieert een carrière in de techsector en Rishi is een jonge gast die gelooft in de traditionele manier van daten: elkaar persoonlijk ontmoeten en stapelverliefd zijn. Hij is speciaal naar het Aravalli Institute gekomen om zijn toekomstige vrouw te zoeken. Haar gedrevenheid werkt betoverend op Rishi en hij wil graag met haar in het huwelijksbootje treden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.