• 9.384.615 stemmen

Point Pleasant

Point Pleasant seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Point Pleasant? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Point Pleasant.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Point Pleasant (Seizoen 1) dateert van 2005.

Point Pleasant Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Point Pleasant? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Point Pleasant seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Point Pleasant Serie Informatie

Point Pleasant is een Drama / Mystery-serie uit 2005. Geregisseerd door Michael Lange met onder meer de acteurs Elisabeth Harnois, Sam Page en Cameron Richardson .

Point Pleasant is een plaatsje aan de kust waar op een dag een storm opkomt. Net wanneer de lifeguards naar huis willen gaan zien zij nog iets in het water dobberen. Dit is Christina Nickson en sinds zij op Point Pleasant is verschenen gebeuren er allemaal onverklaarbare dingen.Hoe langer Christina in Point Pleasant verblijft, des te groter blijkt de bovennatuurlijke en dodelijke invloed die zij op de bewoners van het stadje heeft en die uiteindelijk tot de ultieme confrontatie tussen goed en kwaad zal leiden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.