Ji-geum Geo-sin Jeon-hwa-neun seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ji-geum Geo-sin Jeon-hwa-neun? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ji-geum Geo-sin Jeon-hwa-neun.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ji-geum Geo-sin Jeon-hwa-neun (Seizoen 1) dateert van 2024.
Ji-geum Geo-sin Jeon-hwa-neun Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ji-geum Geo-sin Jeon-hwa-neun? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ji-geum Geo-sin Jeon-hwa-neun seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ji-geum Geo-sin Jeon-hwa-neun Serie Informatie
Ji-geum Geo-sin Jeon-hwa-neun is een Drama / Romantiek-serie uit 2024-2025. Geregisseerd door Park Sang-woo met onder meer de acteurs Yoo Yeon-seok, Chae Soo-bin en Heo Nam-jun .
Baek Sa-Eon komt uit een prestigieuze politieke familie en is de jongste presidentiële woordvoerder in Zuid-Korea. Hij trouwde 3 jaar geleden met Hong Hee-Joo, de dochter van een kranteneigenaar. Hong Hee-Joo heeft mutisme als gevolg van een ongeluk dat ze had toen ze klein was en werkt als gebarentolk in de rechtbank en op televisie. Ze zijn grotendeels getrouwd vanwege het gemak en hebben de afgelopen 3 jaar niet met elkaar gecommuniceerd of samen gegeten. Ze doen alsof ze een gelukkig getrouwd stel zijn. Wanneer op een dag Hong Hee-Joo ontvoerd wordt door een onbekende persoon verandert hun huwelijksleven drastisch.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.