Boris seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Boris? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Boris.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Boris (Seizoen 1) dateert van 2024.
Boris Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Boris? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Boris seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Boris Serie Informatie
Boris is een Reality-serie uit 2024. met onder meer de acteurs Jeroom Snelders, Jonas van Boxstael en Jonas Geirnaert .
In het programma maakt Jeroom samen met zijn twee vrienden Jonas en Bockie een roadtrip door Canada, in een iets te grote camper. Het doel van de reis: naar het mooiste plekje van Canada trekken om daar de as van Jeroom z'n broer Boris uit te strooien. Ondanks het emotionele verhaal over het afscheid van Jerooms broer, is Boris een ode aan het leven, het verhaal van drie mensen die ondanks hun emotionele bagage de reis van hun leven beleven in één van de mooiste landen ter wereld.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,88 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.