Matki Pingwinów seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Matki Pingwinów? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Matki Pingwinów.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Matki Pingwinów (Seizoen 1) dateert van 2024.
Matki Pingwinów Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Matki Pingwinów? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Matki Pingwinów seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Matki Pingwinów Serie Informatie
Matki Pingwinów is een Drama-serie uit 2024. Geregisseerd door Klara Kochanska met onder meer de acteurs Masza Wągrocka, Magdalena Różczka en Barbara Wypych .
Na een incident op de school van haar zevenjarige zoon wordt een MMA-vechter gedwongen hem over te plaatsen naar de "Wonderful Harbor", een instelling die wordt aanbevolen door de schoolpsycholoog. De jonge moeder weet niet dat de ouders van de leerlingen van de school uit een compleet andere wereld komen dan de hare. Aanvankelijk is de vrouw sceptisch over de school, maar nadat haar zoon bevriend raakt met een van de leerlingen, moet de jonge moeder de nieuwe situatie accepteren.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.