Ying Hou seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ying Hou? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ying Hou.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ying Hou (Seizoen 1) dateert van 2024.
Ying Hou Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ying Hou? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ying Hou seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ying Hou Serie Informatie
Ying Hou is een Drama-serie uit 2024. Geregisseerd door Yi-Wen Yen met onder meer de acteurs Hsieh Ying Shiuan, Cheryl Yang en Simon Hsueh .
Actrices op zoek naar glamour, roem en een artistiek leven moeten hun grenzen verleggen om hun dromen na te jagen in de meedogenloze wereld van de showbizz. Hsueh Ya-chi en Chou Fan hebben een zeer hechte vriendschap, totdat Ya-chi besluit om met Lee Tzu-chi te trouwen. Het onverwachte huwelijk zorgt voor een breuk tussen de twee actrices, die rivalen worden en een bron van voer voor de pers.