Mistletoe Murders seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Mistletoe Murders? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Mistletoe Murders.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Mistletoe Murders (Seizoen 1) dateert van 2024.
Mistletoe Murders Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Mistletoe Murders? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mistletoe Murders seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Mistletoe Murders Serie Informatie
Mistletoe Murders is een Drama / Mystery-serie uit 2024. Geregisseerd door Melanie Orr met onder meer de acteurs Sarah Drew, Peter Mooney en Sierra Marilyn Riley .
De vriendelijke en optimistische Emily Lane is eigenaar van Under the Mistletoe, een charmante winkel met kerstthema die het hele jaar door geopend is. Haar innerlijke stem onthult echter een sarcastisch gevoel voor humor, een sluw intellect en een scherp oog voor details die de meeste mensen zouden missen... omdat Emily een groot geheim heeft. Emily woont in het pittoreske toeristenstadje Fletcher's Grove en voelt zich gedwongen om niet zo pittoreske lokale moorden te onderzoeken. Wanneer Emily haar persoonlijke onderzoeken begint, begint rechercheur Sam Wilner, een slimme lokale politieagent - met een oogje op Emily dat niet helemaal onbeantwoord blijft - zich af te vragen of er meer is aan Emily dan op het eerste gezicht lijkt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.