• 9.385.206 stemmen

Adorazione

Adorazione seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Adorazione? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Adorazione.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Adorazione (Seizoen 1) dateert van 2024.

Adorazione Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Adorazione? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Adorazione seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Adorazione Serie Informatie

Adorazione is een Drama / Misdaad-serie uit 2024. met onder meer de acteurs Alice Lupparelli, Noemi Megagnini en Penelope Raggi .

De school is net afgelopen en toeristen arriveren op de prachtige stranden van Sabaudia, wanneer Elena, 16 jaar oud en met een waanzinnig verlangen om de provincie Agropontino te ontvluchten, verdwijnt. Elk van Elena's vrienden weet iets wat ze niet zeggen, heeft een geheime band met het meisje en heeft mogelijk iets te maken met haar mysterieuze verdwijning. Het zal het begin zijn van een reis die, tussen vermoedens en onthullingen, ertoe zal leiden dat elk van de jongens in het reine zal komen met de waarheid van hun relaties en hun emotionele opvoeding.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,38 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.