Making It in Marbella seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Making It in Marbella? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Making It in Marbella.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Making It in Marbella (Seizoen 1) dateert van 2024.
Making It in Marbella Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Making It in Marbella? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Making It in Marbella seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Making It in Marbella Serie Informatie
Making It in Marbella is een Reality-serie uit 2024.
In het meest luxueuze gebied aan de Spaanse zonnige kust verdienen Zweedse vastgoedmakelaars miljoenen door prachtige huizen te verkopen aan rijken en beroemdheden. Homerun Brokers is Marbella's meest exclusieve makelaarskantoor en we volgen de jonge makelaars van het bedrijf terwijl ze door hun persoonlijke en professionele leven navigeren. In Marbella is het een korte rit naar de top, maar de ondergang kan eerder komen dan verwacht.