• 9.385.345 stemmen

Royal Rules of Ohio

Royal Rules of Ohio seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Royal Rules of Ohio? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Royal Rules of Ohio.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Royal Rules of Ohio (Seizoen 1) dateert van 2024.

Royal Rules of Ohio Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Royal Rules of Ohio? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Royal Rules of Ohio seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Royal Rules of Ohio Serie Informatie

Royal Rules of Ohio is een Reality-serie uit 2024.

Royal Rules of Ohio volgt drie Ghanese zussen terwijl ze door hun twintiger jaren navigeren in Columbus, Ohio. De Agyekum-zussen leven een weelderig leven als dochters van koninklijke afstammelingen van twee van de rijkste en machtigste Ghanese koninkrijken. Maar met dat voorrecht komt ook een grote verantwoordelijkheid. Achter gesloten deuren krijgen we een glimp te zien van de dubbellevens die de zussen leiden, die de nobele reputatie van hun familie zouden kunnen bezoedelen.