Made in Jersey seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Made in Jersey? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Made in Jersey.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Made in Jersey (Seizoen 1) dateert van 2012.
Made in Jersey Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Made in Jersey? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Made in Jersey seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Made in Jersey Serie Informatie
Made in Jersey is een Drama-serie uit 2012. Geregisseerd door Adam Davidson met onder meer de acteurs Janet Montgomery, Kyle MacLachlan en Kristoffer Polaha .
Martina Garretti is een jonge arbeidersvrouw die haar straatervaringen gebruikt om te concurreren met haar meer beschaafde collega's in een prestigieus advocatenkantoor in New York. Martina vindt de moordende strijd op het kantoor een echte uitdaging. Ze weet dat ze een achterstand heeft doordat zij geen prestigieuze Ivy League-opleiding heeft gevolgd. Ze hoopt dat echter goed te maken met een portie gezond boerenverstand en vastberadenheid.