Citadel: Diana seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Citadel: Diana? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Citadel: Diana.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Citadel: Diana (Seizoen 1) dateert van 2024.
Citadel: Diana Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Citadel: Diana? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Citadel: Diana seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Citadel: Diana Serie Informatie
Citadel: Diana is een Actie / Thriller-serie uit 2024. Geregisseerd door Arnaldo Catinari met onder meer de acteurs Matilda De Angelis, Lorenzo Cervasio en Maurizio Lombardi .
Milaan, 2030: Acht jaar geleden werd het onafhankelijke wereldwijde spionagebureau Citadel vernietigd door het machtige vijandelijke syndicaat Manticore. Sindsdien is Diana Cavalieri, een undercover Citadel-agente, alleen, gevangen achter vijandelijke linies als mol in Manticore. Wanneer ze eindelijk een uitweg ziet en de kans om voorgoed te verdwijnen, is de enige manier om dat te doen vertrouwen op de meest onverwachte bondgenoot, Edo Zani, de erfgenaam van Manticore Italië en zoon van het hoofd van de Italiaanse organisatie, Ettore.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,17 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.