Uzumaki seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Uzumaki? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Uzumaki.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Uzumaki (Seizoen 1) dateert van 2024.
Uzumaki Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Uzumaki? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Uzumaki seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Uzumaki Serie Informatie
Uzumaki is een Animatie / Horror-serie uit 2024. Geregisseerd door Hiroshi Nagahama met onder meer de acteurs Uki Satake, Shin-ichiro Miki en Mariya Ise .
Kirie Goshima is een middelbare scholiere die is geboren en opgegroeid in het geïsoleerde stadje Kurouzu-cho. De laatste tijd vinden er mysterieuze gebeurtenissen plaats die verband hebben met spiralen. Zo veranderen de lichamen van de inwoners op onnatuurlijke wijze. In een poging te ontsnappen aan de vloek van de spiralen, besluit Kirie uit Kurouzu-cho te vluchten. Maar is het wel mogelijk?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,36 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.