• 9.385.210 stemmen

Doragon Boru Daima

Doragon Boru Daima seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Doragon Boru Daima? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Doragon Boru Daima.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Doragon Boru Daima (Seizoen 1) dateert van 2024.

Doragon Boru Daima Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Doragon Boru Daima? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Doragon Boru Daima seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Doragon Boru Daima Serie Informatie

Doragon Boru Daima is een Animatie / Avontuur-serie uit 2024-2025. Geregisseerd door Kazuya Karasawa met onder meer de acteurs Masako Nozawa, Yumiko Kobayashi en Koki Uchiyama .

Na de nederlaag van de kwaadaardige Majin Buu en Dabura, de voormalige koning der demonen, maakt Gomah gebruik van de situatie om de nieuwe koning van het demonenrijk te worden. Hij gebruikt de Dragon Balls op aarde om Goku en zijn vrienden in jongere versies van zichzelf te veranderen zodat ze geen bedreiging voor hem vormen. Goku, Vegeta en Piccolo worden geholpen door de demonen Glorio en Panzy, die beide tegen Gomah zijn, tijdens een reis door de drie werelden van het demonenrijk om de inheemse Dragon Balls te verzamelen en Gomah's wens ongedaan te maken.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,58 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.