• 9.421.379 stemmen

Wahlburgers

Wahlburgers seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Wahlburgers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Wahlburgers.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Wahlburgers (Seizoen 1) dateert van 2014.

Wahlburgers Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Wahlburgers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wahlburgers seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Wahlburgers Serie Informatie

Wahlburgers is een Reality-serie uit 2014. met onder meer de acteurs Mark Wahlberg, Donnie Wahlberg en Paul Wahlberg .

Hollywoodacteur Mark Wahlberg opent samen met zijn broer Donnie een restaurant in Boston. En niet zomaar een restaurant. Het volledige menu zal bestaan uit hamburgers, oftewel de Wahlburgers. De twee acteurs hebben ook al een chef aangesteld. Derde broer Paul gaat ervoor zorgen dat de klanten op de beste burgers van de stad kunnen rekenen.