Parenthood seizoen 7?
Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Parenthood? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Parenthood.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Parenthood (Seizoen 6) dateert van 2014.
Parenthood Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Parenthood? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Parenthood seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Parenthood Serie Informatie
Parenthood is een Drama / Komedie-serie uit 2010-2015. Geregisseerd door Lawrence Trilling met onder meer de acteurs Peter Krause, Craig T. Nelson en Monica Potter .
Van dezelfde makers als de gelijknamige film Parenthood komt deze nieuwe serie. We volgen de kleurrijke en imperfecte familie Braverman, vier opgegroeide broers en zussen die worstelen en genieten van het ouderschap.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,43 met in totaal 66 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.