Il Caso Yara: Oltre Ogni Ragionevole Dubbio seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Il Caso Yara: Oltre Ogni Ragionevole Dubbio? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Il Caso Yara: Oltre Ogni Ragionevole Dubbio.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Il Caso Yara: Oltre Ogni Ragionevole Dubbio (Seizoen 1) dateert van 2024.
Il Caso Yara: Oltre Ogni Ragionevole Dubbio Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Il Caso Yara: Oltre Ogni Ragionevole Dubbio? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Il Caso Yara: Oltre Ogni Ragionevole Dubbio seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Il Caso Yara: Oltre Ogni Ragionevole Dubbio Serie Informatie
Il Caso Yara: Oltre Ogni Ragionevole Dubbio is een Documentaire / Misdaad-serie uit 2024.
Op 26 november 2010 verdween de 13-jarige Yara Gambirasio na een gymnastiektraining in Brembate di Sopra in Italië. Drie maanden later werd haar lichaam teruggevonden. Na een lange zoektocht naar de dader werd Massimo Bossetti, een lokale bouwvakker, opgepakt nadat zijn DNA gevonden werd op het lichaam van Gambirasio. Maar Bossetti bleef volhouden dat hij onschuldig was en dat er dus iets fout was met het DNA-bewijs. Uiteindelijk werd Bossetti toch veroordeeld tot levenslang, maar hij blijft zijn onschuld volhouden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,20 met in totaal 15 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.