• 9.385.813 stemmen

Owning Manhattan

Owning Manhattan seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Owning Manhattan? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Owning Manhattan.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Owning Manhattan (Seizoen 2) dateert van 2025.

Owning Manhattan Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Owning Manhattan? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Owning Manhattan seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Owning Manhattan Serie Informatie

Owning Manhattan is een Reality-serie uit 2024-2025. met onder meer de acteurs en Ryan Serhant .

Owning Manhattan volgt Ryan Serhant, een wereldberoemde vastgoedmakelaar en CEO die vastbesloten is om de markt voor luxe vastgoed in New York te veroveren. Omringd door een getalenteerd en ambitieus team, streeft Ryan ernaar om de wereldleider in de sector te worden. De serie biedt een overzicht van de dagelijkse uitdagingen en triomfen van het makelaarskantoor en een blik achter de schermen bij enkele spectaculaire vastgoedtransacties.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.